Learning Trees instruktörer

Branschexperter med erfarenheter från verkligheten

Bli instruktör hos Learning Tree

Omvandla ditt tekniska kunnande, din arbetslivserfarenhet och din utmärkta kommunikationsförmåga till ett givande deltidsarbete inom utbildningsbranschen. Vi letar alltid efter duktiga instruktörer för att klara av en växande efterfrågan på våra utbildningsprogram.

Ett par skäl att bli Learning Tree-instruktör

 1. Stora belöningar för deltidsuppdrag.

  Som Learning Tree-instruktör undervisar du inte på heltid. Du är fri att ägna större delen av din tid åt andra uppdrag.

 2. Nätverk med de främsta IT-proffsen.

  Utveckla ditt nätverk med potentiella kunder och arbetsgivare och använd klassrummet som ett skyltfönster för dina kunskaper. Som instruktör ingår du i ett nätverk bestående av enbart branschexperter!

 3. Få fullständig support för att genomföra kursen utan problem.

  Koncentrera dig på det du är bäst på ... att undervisa! Learning Tree tar hand om kursutvecklingen, fraktar hårdvara, mjukvara och kursmaterial, samt koordinerar resor och boende. Vi tar hand om alla detaljer som garanterar att du kan genomföra en fantastisk kurs!

 4. Förbättra dina kunskaper.

  Learning Tree uppmuntrar din utveckling. Du får tillfälle att delta på alla kurser som intresserar dig eller som ligger inom ditt ämnesområde. Vi har även utbildnings- och mentorsprogram som är utformade för att hålla din presentationsteknik i toppform. Du kan även ansöka om att bli kursförfattare eller teknisk redaktör.

 5. Flexibelt schema.

  En koordinator har ansvar för din(a) kurs(er) och arbetar tillsammans med dig för att lägga upp både kortsiktiga och långsiktiga scheman.

 6. Få tillgång till de senaste nyheterna inom mjukvara och hårdvara.

  Learning Tree börjar ofta undervisa om nya tekniker innan produkten säljs på öppna marknaden. Du har tillgång till all kursspecifik information, historik och alla uppdateringar. Du har också en öppen kommunikation med kursförfattare, tekniska redaktörer och produktutvecklingschefer.

 7. Leverera leverantörsoberoende undervisning.

  Learning Tree utvecklar sitt eget kursmaterial oberoende av mjukvaruleverantörer. Du presenterar en nyanserad bild av nya tekniker och praktiska kunskaper som krävs för att dessa tekniker ska kunna användas på arbetsplatsen. Kursmaterialet uppdateras regelbundet vilket garanterar att materialet håller jämna steg med produkter och tekniker som är i ständig utveckling.

Ansök redan idag!

Learning Tree kräver att instruktörer har en utmärkt kommunikationsförmåga samt praktiskt erfarenhet och expertkunnande. En examen plus avancerad utbildnings- och undervisningserfarenhet är önskvärda. Du måste kunna undervisa minst 5 veckor om året, och vi ser helst att du är tillgänglig 8–14 veckor.

Nästa steg ...

 1. Läs beskrivningarna av de kurser som ligger inom ditt ämnesområde.
 2. Om du tror att du är kvalificerad för att bli en del av vårt team av instruktörer i världsklass, kontakta:

  Staffan Windrup, General Manager
  Tel: 08-506 668 01
  E-post: Staffan_Windrup@LearningTree.se

Logga in på My Learning Tree

Glömt användarnamn eller lösenord

Learning Tree International AB | Lindhagensgatan 126 | 112 51 Stockholm, Sweden | +46 (0)8-506 668 00
© Learning Tree International, Inc. Alla varumärken ägs av sina respektive innehavare. Klicka här för att läsa mer.

Välj land:

 • Learning Tree France
 • Learning Tree Canada
 • Learning Tree US
 • Learning Tree UK
 • Learning Tree Sweden

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français