Learning Trees instruktörer

Branschexperter med erfarenheter från verkligheten

Rikigt bra instruktörer

Learning Trees instruktörer håller högsta klass och är proffs med i genomsnitt 20 års erfarenhet inom de områden de undervisar i. Men förutom att de är experter inom sina respektive områden är de också är experter på att utbilda andra.

Alla Learning Trees instruktörer får intensiv utbildning för att lära sig hur man på bästa sätt presenterar information, fungerar som mentor skapar dynamiska presentationer som väcker liv i klassrummet. Våra instruktörer gör deltagarna engagerade och förmedlar kunskaper som kan användas direkt för att lösa de utmaningar man ställs inför i den verkliga världen. Learning Trees omfattande rekryterings- och utbildningsprocess säkerställer en mycket hög kurskvalitet och i snitt får våra instruktörer betyget 3,78 på en skala till 4.


Anders Edelsgren

Anders Edelsgren

Anders Edelsgren har lång erfarenhet som konsult och lärare inom webbutveckling. Han arbetar främst som applikationsutvecklare och applikationsarkitekt, men har även regelbundna uppdrag som mentor och analytiker. Han har undervisat i mer än 20 år.

Anders håller alla Learning Trees kurser i webbutveckling, från grundkursen i HTML till mer avancerade kurser i HTML5, jQuery och webbutveckling för mobila enheter. Han tar även fram skräddarsydda kurser åt Learning Trees kunder.

"Jag har sysslat med webbutveckling sedan mitten av nittiotalet och sett webben utvecklas från en simpel distributionsform för text till dagens fullfjädrade plattform för allt mellan himmel och jord. I början var kunskapskällorna få och utvecklingsverktygen primitiva, och jag gjorde alla misstag man kan göra. I min undervisning drar jag nytta av min långa erfarenhet för att ge kursdeltagarna en stor förståelse för hur alla webbtekniker fungerar och hänger ihop, så att ingen ska behöva upprepa mina misstag.

Webbutveckling har aldrig varit roligare eller enklare än idag. Barnsjukdomarna är borta, utvecklingsverktygen vassa och nya spännande tekniker tillkommer hela tiden. Jag ser ingen begränsning i vad man kan göra på webben idag. Det finns inget mer tillfredsställande i min yrkesutövning än när jag märker att jag lyckats förmedla den känslan till mina kursdeltagare. När deltagarna längtar tillbaka till sina arbetsplatser för att tillämpa sina nya kunskaper, då vet jag att jag gjort ett bra jobb." — Anders Edelsgren

Elisabeth Carlberg

Elisabeth Carlberg

Elisabeth har lång erfarenhet som affärsutvecklare, coach och utbildare och har arbetat i mer än 15 år för tillväxtföretag i en rad olika branscher. Hon är civilekonom, diplomerad ICF-coach och utbildad inom psykologi och kommunikation.

I sitt arbete som konsult har hon arbetat mycket med tillväxtstrategier och utvecklat strukturkapital hos företag samt hållit utbildningar inom områden som ekonomi och ledarskap. Elisabeth driver sedan sju år konsultfirman ECC, som har inriktning på förändringsarbete och hjälper företag och individer med effektiv utveckling.

"Från mitt perspektiv som instruktör finns det ett par saker som gör Learning Tree helt unikt. Det finns bland annat en väldigt bra infrastruktur med ett bra kontinuerligt stöd från supportpersonal och alla tekniska hjälpmedel håller mycket hög klass." - Elisabeth Carlberg

Ulf Bilting

Ulf Bilting

Ulf Bilting har lång erfarenhet som lärare såväl i den akademiska världen som hos Learning Tree där han hållit över 400 kurser. Han har skrivit läroböcker i programmering "Vägen till C" och "Designmönster för programmerare". Han anlitas också som frilansade konsult med expertområden som sträcker sig från programmering i Java, C#, Objective C, C++ och C till webbapplikationer, webbdesign och felsökning.

Ulf håller ett flertal av Learning Trees kurser i Java, C#, C++ och webbtekniker och har fått utmärkelsen "årets instruktör". Han utbildar även våra blivande instruktörer.

"Att skapa alla typer av program, från appar till högoptimerade serverlösningar, är alltid engagerande. Med alla moderna verktyg och avancerade ramverk kan man idag åstadkomma mycket som bara var fantasier för tio år sedan. Detsamma gäller nätkommunikation: jag anslöt det allra första svenska nätet till internet 1984 och kan ärligen erkänna att jag då inte hade en aning om vart det skulle bära hän. Att själv vara med och skapa och få se nya användningsområden för datorer och kommunikation är spännande, att dessutom få dela med sig av allt detta via intensiva kurser är precis vad jag vill ägna mig åt.

För en lärare är Learning Tree den perfekta partnern som tar hand om all praktisk logistik så att jag kan ägna mig till hundra procent åt en enda sak när jag håller kurs: att undervisa." - Ulf Bilting

Jesper Olsson

Jesper Olsson

Jesper Olsson har mångårig erfarenhet som projektledare och konsult inom både privat och offentlig sektor. Han har arbetat med utbildning i olika former i över 15 år och har hållit mer än 150 kurser hos Learning Tree.

Jesper håller bland annat kurserna Projektledning, Utveckla användarkrav och Ledarskap i projekt och han är en av Learning Trees mest uppskattade instruktörer. Det bevisas av att han blev utsedd till årets instruktör både 2005 och 2011. Jesper arbetar för närvarande på konsultbolaget Xmentor.

”Min ledarskapsfilosofi grundlades såklart under mina 10 år I armén, men efter det har det gått ett decennium där jag har byggt på med erfarenheter från IT/telecom, industri, offentlig sektor samt bank och finans.

Jag brinner lite extra för frågor om gruppdynamik men utbildar lika gärna om till exempel projektkvalitet eller förändringsledning. Det jag gillar allra bäst med att vara instruktör hos Learning Tree är att kursdeltagarna får med sig verktyg och erfarenheter de kan använda i praktiken, direkt efter avslutad kurs.” - Jesper Olsson

Ola Frykheden

Ola Frykheden

Instruktören Ola Frykheden har över 15 års erfarenhet som både chef och projektledare inom olika branscher. Han har civilingenjörsexamen och motsvarande magisterexamen inom beteendevetenskap.

Ola driver numera konsultföretaget Frykheden Utveckling, som är inriktat på ledarskapsutveckling, projektledning och personlig utveckling. Han är en erfaren konsult inom dessa områden med erfarenhet som projektledare, vd, chef och utbildare både i Sverige och internationellt inom bolag som AGA, Ericsson, 3, TeliaSonera med flera. Sedan 2001 har Ola varit Learning Tree-instruktör och hållit över 100 kurser. Både år 2005 och 2010 utnämndes han bland Learning Trees instruktörer till Årets Lärare.

Dag Hoftun Knutsen

Dag Hoftun Knutsen

Instruktören Dag Hoftun Knutsen har 35 års erfarenhet av databaser: som databasdesigner, databasadministratör och utvecklare av databasapplikationer. Han har deltagit i såväl större som mindre projekt för både myndigheter och näringslivet. Han driver nu ett konsultföretag i Norge, SQL Expertise AS, som specialiserar sig på Oracle och Microsoft SQL Server-databaser.

Dag är en erfaren konsult inom dessa områden efter att ha arbetat med Oracle-databaser i 27 år och SQL Server i 14 år. Dag har undervisat i databasdesign och SQL-programmering på högskolenivå i Norge. Sedan 1992 har han varit Learning Tree-instruktör och hållit över 200 kurser i Sverige, England och USA. Han är också kursförfattare och har skrivit kursmaterialet till flera av Learning Trees databaskurser.


Instruktörsvideos

Steve Lockwood

Cloud Computing

 • 2:38
 • Watch Now
 • Now Playing
 
Charlene Banks

SharePoint

 • 1:59
 • Watch Now
 • Now Playing
Madhu Siddalingaiah

Java

 • 2:42
 • Watch Now
 • Now Playing
Denise Fletcher

Windows Systems & Exchange

 • 2:17
 • Watch Now
 • Now Playing
Joe Gagliardo

SQL Server

 • 2:38
 • Watch Now
 • Now Playing
Maurice Hagar

Project Management

 • 2:39
 • Watch Now
 • Now Playing
Randy Williams

Security

 • 2:32
 • Watch Now
 • Now Playing
Joe Gagliardo

Mobile App Development

 • 2:33
 • Watch Now
 • Now Playing
Carmen Rivera

Management

 • 2:22
 • Watch Now
 • Now Playing

Logga in på My Learning Tree

Glömt lösenord


© Learning Tree International, Inc. Alla varumärken ägs av sina respektive innehavare. Klicka här för att läsa mer.

Välj land:

 • Learning Tree US
 • Learning Tree Canada
 • Learning Tree UK
 • Learning Tree Sweden

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français

Cookie Settings